Newsletter
Inscrieti-va aici pentru a fi la curent cu noutatile din cadrul companiei STENHØJ

Prese hidraulice de atelier

Incepand cu anul 1932, Stenhøj Hydraulik  A/S Danemarca a fabricat prese hidraulice de atelier. Incepand cu anul 1960, o parte importanta a acestor prese hidraulice a fost livrata pietelor de export.

 

Gama noastra de prese de atelier a fost dezvoltata de-a lungul mai multor ani. Datorita experientei noastre indelungate am livrat numeroase prese hidraulice personalizate, adaptate cerintelor beneficiarilor. Am reusit sa facem fata fiecarei astfel de provocari cu idei inovatoare.

 

Clientii nostrii apreciaza aceste eforturi, reusind sa stabilim, de-a lungul anilor, relatii stranse cu multi dintre clientii nostri din intrega lume.

 

In anii trecuti am conceput numeroase solutii personalizate, bazate pe modelul Flexi, concentrandu-ne tot timpul pe nevoiele clientilor. Vremurile pe care le traim, dar si globalizarea, in general, au impus segmentarea pentru a putea oferi produse care pot fi utilizate de producatorii specializati.

 

Din acest motiv, ne mentinem nivelul calitativ ridicat. Pe langa modelele noastre standard vom fabrica un numar din ce in ce mai mare de solutii semi-standard si personalizate. Pentru aceste aplicatii vom modifica componentele standard pentru a le adapta chiar si celor mai dificile conditii.

 

In plus, vom fabrica o gama larga si puternica de scule si dispozitive pentru aceste prese.

 

ADAPTABILITATEA este punctul nostru forte.

 

Prese hidraulice pentru ateliere mecanice de reparatii, pentru deformari la rece a metalelor prin operatii de indoire, curbare, indreptare, asamblare, depresare.


Prese hidraulice pentru ateliere mecanice (FP) www.youtube.com/watch
Scule si dispozitive pentru prese hidraulice www.youtube.com/watch