Newsletter
Inscrieti-va aici pentru a fi la curent cu noutatile din cadrul companiei STENHØJ

Grupul Stenhøj

Prima companie Stenhøj a fost infiintata in 17 iunie 1917 de catre Sigurd Stenhøj, in localitatea Barrit, Danemarca. Dezvoltarea companiei a fost rapida si in 1929 s-a produs primul compresor iar in 1932 prima presa hidraulica.

Grupul Stenhøj este format azi din 10 companii proprii, 2 asociate, cu un personal de 500 de angajati in 6 tari si cu export de produse in peste 80 de tari, majoritatea companiilor activand in domeniul industriei auto precum si in domeniu industrial.

Grupul detine 5 fabrici proprii de productie, 2 in Danemarca si 3 in Germania, si anume:

Toate firmele producatoare din grup au un punct comun si anume: CALITATEA - proiectarea, dezvoltarea si productia produselor se face la cel mai inalt nivel al calitatii, disponibil pe piata.

DAR, Stenhøj este in primul si primul rand format din oameni cu foarta multa sensibilitate, idei, creativitate, care poseda capacitatile, cunostintele si calificarile corespunzatoare pentru a lucra cu ultimile aparitii in tehnologie, toti avand un singur obiectiv: realizarea unor produse la cele mai inalte standarde de calitate si eficacitate recunoscute in intreaga lume.

In 1999 Grupul Stenhøj a decis infiintarea si in Romania a firmei proprii, STENHOJ ROMANIA cu sediul central in Cluj Napoca.

Compresoare cu surub

Stenhøj A/S

Stenhøj Hydraulik A/S

Autop Maschinenbau GmbH

Perkute Maschinenbau GmbH

Sherpa Autodiagnostik GmbH