Newsletter
Inscrieti-va aici pentru a fi la curent cu noutatile din cadrul companiei STENHØJ

Compania

STENHOJ Romania infiintata in 1999, cu sediul central in Cluj-Napoca este membra a grupului Stenhoj, grup de origine daneza recunoscut pe plan international pentru calitatea deosebita a produselor sale.

STENHOJ Romania promoveaza pe piata romaneasca echipamentele si utilajele produse de STENHØJ A/S si STENHØJ Hydraulik A/S - Danemarca:

Programul STENHØJ A/S cuprinde:


A) Compresoare de aer:

 • Compresoare de aer elicoidale (cu surub) stationare, cu injectie de ulei (cu ungere)
 • Compresoare de aer industriale cu piston cu regim de functionare industrial – Seria KA 

B) Instalatii complete de aer comprimat:

Instalatii de uscare, filtrare ale aerului comprimat:

 • uscatoare de aer prin refrigerare, uscatoare de aer prin adsorbtie,
 • filtre (prefiltre, microfiltre, filtre fine, super micro filtre, filtre cu carbon activ)
 • purje automate de condens,
 • separatoare apa/ulei,
 • vase rezervoare de aer comprimat
 • accesorii, furtune flexibile si conexiuni rapide pentru aer comprimat

Aceste echipamente si utilaje se adreseaza tuturor domeniilor industriale: mobila si prelucrarea lemnului, industria constructoare de masini, industria auto, industria textila, industria alimentara, industria farmaceutica, medicina, epurare ape, industria mica si mijlocie, dar si atelierelor de reparatii si micilor producatori.


Programul STENHØJ Hydraulik cuprinde:


1. Prese hidraulice pentru ateliere mecanice de reparatii:

cu actionare manuala, sau cu actionare cu grup electrohidraulic

Forte de presare intre 25-200 tf.
Disponibile in mai multe variante standard constructive:

 • FP - Flexi Press  
 • BP - Bench Press (presa de banc) 20 tf
 • EP - C – Frame Press

Se adreseaza atelierelor mecanice de reparatii, service-urilor auto, micilor intreprinzatori care nu au productie de serie.

2. Prese hidraulice in constructie speciala:
produse pe baza caracteristicilor necesare comunicate de client.

Se adreseaza inclusiv industriei mobilei la modelarea subansamblelor curbate.

3. Prese hidraulice Lux Press sunt prese cu forte de presare mari (200-500tf) si viteze ce pot fi reglate infinitezimal. 

4. Prese hidraulice de indoit tabla tip abkant: sunt prese in constructie speciala care au in componenta un dispozitivul de indoire tip abkant si actionare cu grup electro- hidraulic. Forte de presare 40-60 tf.Misiunea noastra este de a veni in intampinarea nevoilor clientilor prin furnizarea celor mai calitative, sigure si up-gradate produse si solutii de pe piata in domeniile aerului comprimat si a echipamentelor hidraulice, avand un personal competent si dedicat.
Viziunea STENHØJ este de a imbunatatii si sustine dezvoltarea pietei. Vom continua sa acordam o atentie deosebita fiecarui partener de afaceri, precum si fiecarei comenzi primite, confirmand astfel fiecarui client ca Stenhøj este partenerul preferat.
Resursele umane ale firmei au o contributie decisiva la imaginea STENHØJ. Este un personal stabil, competent si dedicat gasirii solutiei optime fiecarui client care o solicita.
Calitatea produselor STENHØJ este recunoscuta pe plan international, grupul STENHØJ exportand in peste 80 de tari si avand o experienta in domeniu de peste 90 de ani.

Produsele STENHØJ sunt astfel proiectate pentru a fi usor manevrate si intretinute, pentru a reduce la minim costul energetic si pentru a avea o durata lunga de viata.
Toate produsele STENHØJ sunt imbunatatite continuu, up-gradate cu ultimile aparitii in domeniu, corespunzand permanent tuturor standardelor de calitate si siguranta.